Julio Cesar ile çapışarak dili nefes borusuna kaçan Keita"ya ilk müdahaleyi Arda Turan yaptı. Takım arkadaşını yan çeviren kaptan, yaşanacak bir felâketi engelledi

SÜPER Lig"de G.Saray formasıyla ilk maçına çıkan Kader Keita sarı-kırmızılı formayla az kalsın son maçına çıkıyordu. Keita"nın hayatını ise kaptan Arda Turan kurtardı. G.Antep karşılaşmasının 40. dakikasında ev sahibi takımın Julio Cesar"la girdiği ikili mücadeleden sonra bir anda yerde kalan Fildişi Sahilli futbolcu kıvranmaya başladı. Keita"nın hali herkesi korkuturken sağlık görevlileri daha sahaya girmeden olaya Arda müdahale etti.

55"TE OYUNDAN ÇIKTI

TAKIM arkadaşını hemen yan çeviren kaptan, böylelikle sert çarpışmanın etkisiyle dilinin soluk borusunu tıkadığı Keita"nın yeniden nefes almasını sağladı. Sağlık görevlilerinin de müdahalesiyle sorun kalmadı. Keita, 55"te yerini Kewell"a bıraktı.

"Bana karışamazsın hoca"

GECENİN kahramanı Arda 90"da oyundan çıkarken hakem Bünyamin Gezer ile ilginç bir diyalog yaşadı. Hakem Gezer, kaptan Arda"yı aut çizgisinden dışarı çıkması için uyardı. Genç yıldız ise karşı çıkarak “Ben kaptanım, takım arkadaşıma başarılar dilemek için orta sahadan çıkmak istiyorum, sen karışamazsın” dedi. Bu diyalog sonrası Arda sezonun ilk kartını gördü.