"Arda kavgadan sonra maçta kayboldu ve Cristian'ın yanına yaklaşamadı"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Andre Santos, geçtiğimiz hafta sonu derbide yaşanan Arda Turan ile Cristian kavgasını ülkesinin önemli spor gazetelerinden Globoesporte'ye anlattı. Santos, "Galatasaraylı futbolcular kendilerini çağıran tribünlere doğru gidiyorlardı. Atmosfer bu derbinin inanılmaz çekişmeli olması nedeniyle çok gergindi. Arda gelip Cristian'ın ayağına bastı ve bundan mutlu olmuş bir ifadesi vardı. Ardından da yumruklar tekmeler havada uçuştu" diye konuştu.

CRİSTİAN MÜTHİŞTİ

Carlos Dunga tarafından Brezilya'nın İngiltere ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosuna alınmayan Santos, "Neyse ki iki takımın oyuncuları araya girdi de olay daha fazla büyümedi. Cristian, Corintihians- Palmeiras derbisinden çok daha iyi oynadı. Ama Arda sahada adeta kayboldu ve Cristian'ın yanına bile yaklaşamadı" ifadesini kullandı. Santos, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu sezon şampiyon olacağız" dedi.

29 EKİM POZU

Daum, dün G.Saray maçını izlemeye davet ettiği bir arkadaşını uğurlamak için İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gitti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için terminal içinde asılan Türk bayrağı ile gazetecilere poz veren F.Bahçe'nin hocasına, özellikle Almanya'da yaşayan Türk vatandaşları büyük ilgi gösterdi./sabah