TAB Gıda bünyesindeki Arby’s, tutkunlarına yenilikçi menüler sunmaya devam ediyor. ‘İkinci Menü %50 İndirimli’ kampanyası ile Arby’s severler ikinci menüye yüzde 50 indirimle sahip olabiliyor. Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ile geleneksel fast food algısını değiştiren Arby's, sevenlerine “Asla yalnız yeme” diyor.
 
Yenilikçi, doyurucu menüleri ile daha lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olan Arby’s, tutkunlarının en sevdiği menüler arasında yer alan Arby's Roast Chicken Menü, Chicken Breast Menü, Arby's Melt Menü, Arby's Classic Menü, Junior Deluxe menülerini ‘İkinci menüde %50 indirim’ kampanyasına dâhil etti. Yüzde 100 dana eti, tavuk ve hindi seçenekleriyle benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan ve sandviçler, wrapler, salatalar ve leziz kıvırcık patatesten oluşan menülerin ücretleri 7,45 – 10,95 TL arasında değişiyor.
 
Kampanyadan faydalanmak için 31 Ekim 2011 tarihine kadar Türkiye çapındaki 27 Arby’s restoranından birine uğramak yeterli.
 
TAB Gıda hakkında:
 
ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King 1995 yılında, Popeyes ve Sbarro markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s'i bünyesine katmıştır. Bugün Türkiye genelinde 390 Burger King restoranı, 22 ilde 80 Sbarro, 21 ilde 77 Popeyes ve 28 Arby’s restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.
 
Arby’s Hakkında
 
Arby’s, 1964 yılında Leroy ve Forrest Raffel kardeşler tarafından Ohido Boardman’da kurulmuştur. Dünyada eşi benzeri bulunmayan rosto sandviçler ve kıvırcık patatesleriyle benzerlerinden ayrışmayı başaran Arby’s, 1996’dan bu yana ülkemizde hizmet vererek, Türk tüketicilerinin de vazgeçilmezlerinden biri olmayı başarmıştır.
 
Farkı, lezzetinde gizli olan özgün menüleri ile geleneksel fast food algısını değiştiren Arby’s, sandviçlerinde kullanmakta olduğu yüzde 100 dana etini 4 saat süre ile fırında yavaş yavaş pişirdikten sonra sipariş anında taze olarak dilimlemektedir. Benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan ve market fresh sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patatesleri de tüketiciyle buluşturan Arby’s’in dünya üzerinde 3500’den fazla restoranı bulunmaktadır. Eylül 2010’da TAB Gıda bünyesine katılmasının ardından hızlı bir büyüme hedefleyen Arby’s, şuan  28 şubesi ile Türkiye’de hizmet vermektedir.
 
Kurulduğu günden bu yana vazgeçilmez soslar ile menülerini zenginleştiren Arby’s, 1964’te Ohio’da başladığı serüvene, menüsüne tavuk ürünleri, yağsız ve 300 kalorinin altında sandviçler ve salatalar ekleyerek devam etmiş mükemmeli hedefleyerek restoran sayısını yıllar boyunca artırmıştır.
 
Yenilikçi menüleri ile Arby’s, daha lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresidir.