Aydın Belediye Meclisi"nin Aralık ayı 2. oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen gündem maddelerinde aşağıdaki kararlar imza altına alındı.
Aydın şehir imar planına yapılan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 5 adet dosya Meclis İmar Komisyonu"ndan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. 1.İdare Mahkemesinin 2009/1682 sayılı kararına istinaden 07 Aralık 2006 tarih 269 sayılı Belediye Meclis Kararının iptal edilmesi hususu Meclis İmar Komisyonu raporu doğrultusunda oybirliği ile kabul edildi. Aydın Belediyesi Özel Servis Araçları Yönetmeliğinde değişiklik yapılması hususu Meclis Ulaşım ve Trafik Komisyon raporu doğrultusunda oybirliği el kabul edildi.
Kamu İdarelerinde Stratejik Planlamaya İlişkin Usul ve Esaslar hakkındaki yönetmelik hükümleri gereği hazırlanan 2010-2014 yıllarını kapsayan Stratejik Planın yenilenmesi hususu Meclis Plan ve Bütçe Komisyon raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Termal Turizm ve Jeotermal Sistemleri AŞ"ye yeni sermaye olarak 58 bin 868,90 adet hisse karşılığı 5 bin 886 TL 89 Kr iştirakte bulunulması ve bu bedelin ödenmesi Meclis Plan ve Bütçe Komisyon raporları doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Meclis gündem maddelerinin tamamlanmasından sonra Ocak ayı Meclis toplantısı 1. oturumunun tarihi 04 Ocak 2010 Pazartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.