Ancak bu kez ikili arasındaki anlaşmazlıklara bir de ‘kedi kavgası’ eklendi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Deniz, geçen şubatta ilk sinema filmi ‘Ya Sonra’nın vizyon hazırlıkları sırasında kendisine yeterince zaman ayırmadığından şikayetçi olan Fahriye Evcen’i terk etmişti. Deniz o günlerde ayrılık gerekçesi olarak şöyle konuştu: 
 
Çok karışmasına kızdı 
 
“Can yakan bu ilişkide çok yoruldum. Fahriye’yi de yordum. Bana karışılmasına, müdahale edilmesine tahammül edemiyorum. Bu iş beni ve çalıştığım bir ordu insanı ilgilendiriyor. Bunların hepsini kadınsal bir duyguya heba edemem.” Bu açıklamadan sonra Deniz’in Fahriye Evcen’den gelen telefonları açmadığı ve onunla görüşmeyi kabul etmediği öğrenildi. Ama Özcan Deniz terk ettiği sevgilisine fazla kayıtsız kalamadı. Büyük bir özenle hazırladığı sinema filmi vizyona girdikten sonra stresi kaybolan şarkıcı, hasretine dayanamadığı Fahriye Evcen’in gönlünü aldı. İki dargın sevgili nisan ayının başında barıştı. Ve barışma hediyesi olarak Özcan Deniz’ in sevgilisine biri dişi, diğeri erkek olan iki yavru kedi hediye ettiği öğrenildi. Şu anda 6 aylık olan iki yavru sokak kedisi. Deniz’in hediyelerine çok sevinen Fahriye Evcen, onları süslemeyi ihmal etmediği gibi kendi elleriyle besliyor. 
 
Aile Evcen’i istemiyor 
 
Fakat ikili şu günlerde yine ayrılık kararı aldı. Kulislerde konuşulanlara göre Özcan Deniz’in ailesi Evcen’i istemiyor. Hatta güzel oyuncunun kısa bir süre önce Özcan Deniz’in kardeşi Ercan Deniz ile kavga ettiği bile iddia edildi. Söylenenlere göre Fahriye Evcen ile Deniz’in ailesi ünlü sanatçıyı paylaşamadığı için kavga çık tı. Ve bu ger gin lik son - rası geçen hafta iki sevgili yollarını ayırdı. Şimdi de ikili arasında ‘kedi kavgası’ yaşanıyor. Özcan Deniz, Evcen’e, “Madem ayrıldık, kedilerimi geri ver” derken, Fahriye Evcen “Onlar benim. Benim sorumluluğumdalar” diyerek yavru kedileri vermeye yanaşmıyor. Bakalım iki ünlü arasındaki bu kedi kavgası nasıl neticelenecek?
 
Bugün