Aydın İl Özel İdaresi, aldığı 5 yeni aracının tanıtımını düzenlediği törenle yaptı. Tanıtıma, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Törende, yeni alınan araçların anahtarları görevli personellere teslim edilirken, çalışkanlığı ile tanınan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte alınan yeni araçları test etti.
Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başladı. Aydın İl Özel İdare Genel Meclisi Üyesi Halil İbrahim Aktemur, konuşmasında alınan 5 yeni aracın Devlet Malzeme Ofisi"nden alındığını, toplam maliyetinin 915 bin 341 TL olduğunu açıkladı.
Törende konuşan Vali Coş, halka verdikleri hizmeti daha iyi şartlarda yerine getirmek için aldıklarını belirterek; “Büyük bütçeler harcayarak aldığımız araçları ve iş makinelerini çalışanlarımıza emanet ediyoruz. Geçtiğimiz yıl geçirdiğimiz kazalar oldu. Hatalardan ders alınması gerek. Çalışanlarımızın işlerinde titiz olmalarını rica ediyorum. Kazasız, belasız kullanmalarını diliyorum. Araçların, Aydın"a ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki yıl araçlarımızı uydu takip sistemi ile takip edebileceğiz. Kurban Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, kurdela kesme törenine geçildi. Kurdelanın kesilmesinin ardından yeni alınan araçları, Aydın"ın çalışkanlığı ile tanınan Valisi Hüseyin Avni Coş İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte test etti. Vali Coş, araçlarla ilgili görevli personellere sık sık uyarılarda da bulundu.