Bin Bir Sevgi Gönüllüleri oluşumu ile Didim ve Yöresi Engelliler Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Binbir sevgi gönüllüsü’ kampanyası ile süreç içerisinde yapılan etkinlikler sonucunda Dernek bünyesine alınan Engelli Minibüs aracının kullanımıyla ilgili olarak Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği protokol imzaladı. 

Didim Belediyesi başkanlık makamında imzalanan imza törenine Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş katıldı. İmza töreninde ilk konuşan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş Alınan Engelli aracının mülkiyetinin Derneğe ait olduğunu ifade ederek “Biz Belediye ile ortak hizmet edelim dedik, belediyemizde bunu kabul etti. Bundan sonra Engelli Minibüsünün şoförü ve hostesi belediyemiz karşılayacak. Minibüsü ortak kullanacağız. Minibüsün tüm masrafları Belediyemizce karşılanacak. Belediyemiz kira ödemekten kurtulacak bizde personel ücreti ödemeyeceğiz. Bu sunulan teklif Sayın Kaymakamımızdan gelmişti, Sağ olsun Belediye Başkanımızda buna kayıtsız kalmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise sonuç odaklı çalışmalarda taraf olduklarını belirterek, “Biz iki kurum olarak bu hizmeti vermeye çalışıyoruz. Engellilere yönelik olarak bu hizmetin verilmesindeki açıkta kapatılmış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“AMACIMIZ HİZMET ETMEK”
Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu da, "Hizmet için buradayız. Bin bir sevgi gönüllüleri oluşumunun katkılarıyla ve Zeynep Hanım, Bedri Bey, hanımefendilerin çalışmalarıyla bu araç alındı. Bu araç her an hizmet verecek durumda; Dernek aracının maliyetlerinin karşılanması durumu da sağlanmış oldu. Bu kişiler Derneğe ulaşmak yerine belediyeye ulaşıyordu ama şimdi araca rahatça ulaşacaklar. Aracın mülkiyeti derneğe hizmeti ise belediye yürütecek. Ben emeği geçenleri teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg