AYDINPOST HABER SERVİSİ-Kiraladığı otomobilde fuhuş yaptıran M.G.’nin havaların soğuk olması nedeniyle fuhuş yaptırdığı Ö.Ç.’nin hasta olması nedeniyle ev kiralamak zorunda kaldığı öğrenildi.

Olay, Cumartesi günü saat 03.00 sıralarında Hasan Efendi Mahallesi 1908 sokak üzerinde meydana geldi. Ahlak Büro Amirliği ekipleri M.G.’nin (53) kiraladığı otomobilde veya müşterinin isteğine göre evinde fuhuş yaptırdığını belirledi. M.G.’yi takibe alan ekipler, kiraladığı 09 UD 663 plakalı otomobille Gürcistan uyruklu N.H. ve Türk vatandaşı Ö.Ç.’yi müşterinin evine bırakmak için harekete geçen M.G. ve iki kadını yakaladı. Ö.Ç. ifadesinin alınmasının ardından savcı talimatıyla serbest bırakılırken, N.H. sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

ARABADA 50, EVDE 70

Gözaltına alınan ve daha öncede aynı suçtan sabıkası olduğu öğrenilen M.G.’nin kiraladığı otomobilde fuhuş yaptırdığı bunun karşılığında 50 lira aldığı ancak müşterinin talebine göre müşterinin evine servis yaptığı ve bunun içinde 70 lira aldığı belirlendi. Kış aylarının geçtiğimiz yıllara göre soğuk geçmesi nedeniyle otomobilde fuhuş yapan Ö.Ç.’nin hastalanması ve bir süre çalışmaya ara vermek zorunda kalması nedeniyle M.G.’nin bir ev kiralayarak, eve de müşteri kabul ettiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.G. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.(Cem ULUCAN)

0501aydin02-(2).jpg