Merkez Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde seyyar tezgahta yöresel tatlı olan bici bici ve çay satan Bayram E., iddiaya göre; 17 Ağustos’ta, tezgahına gelen 2 kişiye, para karşılığı eşiyle cinsel ilişkiye girmeyi teklif edip, evine götürdü.
 
Kocasının eve iki erkek getirdiğini gören Dilek E. ise, "Eşim beni araba parası kazanmam için fuhuşa zorluyor" diye polisten yardım istedi.
 
"İNSAN 8 YILLIK KARISINI SATAR MI?"
 
Gözaltına alınıp, suçlamaları kabul etmeyen Bayram E., ifadesinde "İnsan 8 yıllık karısını satar mı? Karım ve babası bana tezgah kurmuşlar. Benden ayrılması için kızını biriyle anlaştırmış. Eve polisler gelince o adam para karşılığı bu işi yaptığımı söyledi. Halbuki ben böyle bir şey yapmadım" dedi.
 
"BİBİ BİCİ YEMEYE GELEN MÜŞTERİLERİNE..."
 
Dilek E. de polisteki ifadesinde, "Kocam beni satmak istiyor. Bici bici yemeye gelen iki müşterisine ’karımla birlikte olmak ister misiniz’ diye teklifte bulunmuş. Adamları eve getirdi, 40 lira karşılığı birlikte olmamı istedi.
 
Ben de bir yolunu bulup balkona çıktım, 155’i aradım. İnsan nikahlı karısına bunu yapar mı? Hiç utanması kalmamış. Şikayetçiyim" dedi.
 
8 YIL HAPİS İSTENİYOR
 
Çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Bayram E. hakkında Cumhuriyet Savcısı iddianame hazırladı. 8’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede Bayram E. hakkında ’tehditle fuhuşa teşebbüs’ suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istendi.
 
Bayram E.’nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. 
 
POSTA