Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak bölgesinde kurulu 3 bin 500 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük oteli unvanına sahip ve içerisinde ayrıca 5 bin kişilik bir su parkı barındıran Aqua Fantasy Hotel’in Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, İzmir İl Kültür Müdürlüğü tarafından verilen İzmir Turizm Ödüllerinde, “Yılın Turizm Profesyoneli” seçildi.
Aşkın Altıparmak’a ödülü Turizm tanıtma ve Kültür bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı görkemli törenle verildi. İzmir ve Ege Bölgesinin tüm turizmcilerini bir araya toplayan ödül töreninde, 18 büyük ödül sahiplerini buldu. Aşkın Altıparmak ödülünü, yabancı tur operatörlerinin İzmir merkezli operasyonlarını arttırmak için yaptığı çalışmalar nedeniyle aldı.
Aqua Fantasy Hotel, İzmir turizm Ödüllerinin dağıtıldığı ilk sene olan 2009 yılında, kurucusu Rumi Doğay ile yılın turizm yatırımcısı ödülünü almıştı. Jüri, Pamucaktaki bataklık alanı Türk turizmine otel ve su parkı olarak kazandırdığı için Rumi Doğay’a bu ödülü vermişti. Ödüllerin ikinci senesi olan 2010 yılında ise Aqua Fantasy Hotel Genel Müdürü Haluk Alay, 3 bin 500 kişinin konakladığı oteldeki müşteri memnuniyetini her geçen gün daha da arttırdığı için yılın turizm profesyoneli ödülünü almıştı.