20 yüzyılın 2. yarısında üretilen babaları yaşındaki pek arabayı tamir ederek yeniden trafiğe çıkaran Hakan ve Serkan Başka kardeşler, tamirciliğin yanında geçmişle gelecek arasındaki bağı yeniden kurmaya çalıştıklarını belirttiler. 
Baba mesleği tamirciliği farklı bir boyut kazandırmak için modifiye araçlar üzerinde yoğunlaştıklarını belirten Hakan Başak, kardeşi Serkan başak ile birlikte, hangi marka ve model olursa olsun yaşları yarım asrı geçmiş pek çok otomobili yeniden hayat verdiklerini söyledi. Kendisi baba mesleği tamirciliği çekirdekten öğrendiğini kardeşi Serkan’ın ise hem alaylı hem de diplomalı olduğunu belirterek “Babamız tamirciydi. Biz de yanında yetiştik. Ben okuyamadım ama kardeşim üniversiteye gidip otomotiv bölümünden mezun oldu. Tecrübe ile bilgiyi birleştirip daha mükemmel hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi. 
Bazı kişilerin şu anda metal yığınına dönmüş eski otomobillerinde ciddi hatırası olduğunu ve bu nedenle çürümesine rağmen o araçları satmaya kıyamadığını belirten Serkan Başak, “Kimi çocuk ve gençlik yıllarını o arabada geçirdiği için, kimi ise babası veya dedesinin hatırası olduğu için araçları satmıyor. Hem kullanılmayan hem de satılmayan bu araçları biz yapmaya başladık. Şu anda hatıralarını canlandırmak için bize gelip sıra alan pek çok müşterimiz var. Pek çok malzemeyi yurt dışından getirerek ciddi masraflar sonucu 1950’li yıllardan kalma araçları diriltiyoruz. Masrafa rağmen müşterilerimiz ‘anılarımızı geri verdiniz’ diyerek bizlere teşekkür ediyor. Belki de Aydın sanayisindeki diplomalı ender tamircilerden biriyim ama Allah’a şükür işimize olan sevgimiz sayesinde iş sıkıntısı ve ekonomik kriz yaşamıyoruz” diye konuştu.