Anneye acı haber verildi


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin vefat ettiğinin açıklanması Sivas"ta büyük üzüntüye yol açtı.

Muhsin Yazıcıoğlu"nun 87 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu"nun kaldığı, diğer oğlu Yusuf Yazıcıoğlu"nun Mimar Sinan Mahallesi"ndeki evinde, cenazelere ulaşıldığı haberleri üzerine büyük üzüntü yaşandı.

Yazıcıoğlu"nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, kız kardeşleri Naziye Soysal ve Mavuş Ocak ile diğer yakınlarının bulunduğu evin önünde sağlık ekipleri hazır bekletiliyor. Evin içerisinde ve önünde çok sayıda vatandaş haberlerin ardından göz yaşlarına boğuldu.

Burada televizyondan haberi öğrendikten sonra fenalık geçiren Yazıcıoğlu"nun bir yakını ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne Fidan Yazıcıoğlu"nun da vefat haberini aldığı, sakinleştirici ilaç verilen annenin metanetini koruduğu, dua ettiği öğrenildi.

Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan"ın da bulunduğu ev, acı haberin ardından baş sağlığında bulunmak için gelenlerin akınına uğradı. Gözü yaşlı aile üyelerini yakınları, komşuları teselli etmeye çalışıyor.

Bu arada BBP Sivas il teşkilatında da çok büyük üzüntü yaşanıyor. Bina içerisinde ve önünde toplanan partililer ve vatandaşlar, acı haberi
televizyondan öğrendikten sonra gözyaşı döktü Birbirlerine sarılarak ağlayan bazı partililerin fenalaştıkları görüldü. Burada da sağlık ekipleri rahatsızlanan vatandaşlara müdahale etti.

Parti binasında haberin ardından Kur"an-ı Kerim okunmaya, partililer dua etmeye başladı.
Kazaada hayatını kaybeden BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya ile İHA Muhabiri İsmail Güneş"in evinde de büyük üzüntü hakim.