Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü.

HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN TÜFEĞİ ATEŞLEDİ

Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıralarında Seyhan ilçesi, Yenibey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 48 yaşındaki Ali Arıcı ve Ümit S., Eminağa Caddesi'nde karşılaştı. Ümit S. hiçbir şey söylemeden pompalı tüfeğini ateşledi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Göğsüne ve bacaklarına isabet eden saçmalarla ağır yalanan Arıcı, kanlar içinde yere yığılırken Ümit S. ise kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan Arıcı, buradaki müdahalenin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Arıcı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

DEDEKTİFLER ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Cinayet şüphelisi Ümit S. kısa sürede Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından yakalandı.

"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Emniyete götürülen zanlının sorgusunda "Mahallede Ali'nin annemle ilişkisi olduğu yönünde dedikodu çıkmıştı bu nedenle öldürdüm. Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

"VARSA BİR NAMUSSUZLUK YAPAN ONUN DA KAFASINA SIKARIM"

Zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının "Neden cinayeti işledin?" sorularına zanlı, "Namusum için yaptım, varsa bir namussuzluk yapan onun da kafasına sıkarım" diye cevap verdi.