Bahçelievler'de önceki gün yaşanan olayda cinnet geçiren 47 yaşındaki U.G., boşandığı ancak birlikte yaşadığı Mustafa Erfındık ile kızları 24 yaşındaki Selin Özlem Erfındık ve 16 yaşındaki G.P.E.'yi bıçaklamıştı. Çiftin 8 yaşındaki çocukları B.E. ise ablası tarafından komşularına kaçırılarak kurtarılmıştı. Olayın ardından anne gözaltına alınırken, kalbinden bıçakladığı Selin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Baba ve kızı G.P.E. ise hastanede tedavi edildi.
Üniversite öğrencisi Selin için Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde Hz. Ali Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Mustafa Erfındık, olayın şokunu yaşayan çocukları ve Almanya'da yaşayan kızı İ.E.'nin yanı sıra yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze töreninde Selin'in arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
Boşandığı eşi tarafından bıçaklandığı için yaralı olan baba Mustafa Erfındık ise ayakta duramadığı için tabutun yanında sandalyeye oturdu. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede, üniversiteli genç kızın tabutuna duvak konuldu. Cenaze töreninde Selin'in arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Okulunun yanı sıra aynı zamanda çalıştığı da öğrenilen Selin'in, birlikte çalıştığı bir iş arkadaşı, olay gününü anlatarak, 'Biz beraberdik. Daha sonra kardeşi aradı ve annesinin kötü olduğunu söyledi. Çok fazla ailesiyle ilgili sorunları anlatmazdı. Anneler günü'nde ne aldığını sorduğumuzda koltuk takımı aldığını söylemişti. Annesi çok sevinmiş. Çok üzgünüz' dedi.
Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından genç kızın cenazesi toprağa verilmek üzere Ayazağa Mezarlığı'na götürüldü.