Hastanede sinir krizleri geçiren aileyi polis yatıştırmakta güçlük çekerken, minik Narin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Fatma (30) ve Abdurrezzak Kalkan (29) çiftinin 1 yaşındaki kızları Narin rahatsızlanınca anne ve babası tarafından Iğdır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Dr. Ensan Yüce tarafından muayene edilerek kabız teşhisi konan bebeğe, krem verilerek evine gönderildi. Yaklaşık 5 saat sonra durum iyice ağırlaşan Narin bebek, bu sefer özel bir kliğine götürüldü. Burada çocuğu muayene eden Dr. İsmail Aba, Narin'in zatürre olduğunu belirledi. Ailesi tarafından tekrar Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen Narin, burada annesinin kucağında öldü. Çocuklarına yanlış teşhis koyduğunu iddia ettiği Dr. Ensar Yüce'yi suçlayan işsiz baba Abdurrezzak Kalkan, "Yavrumuzu ikinci kez getirdiğimiz zaman benim boğazımı sıkarak "Sen mi doktorsun ben mi?" diye bana hakaret edip, bağırdı. Kendisinden davacıyım. Tek yavrumuzu onun hatasından dolayı kaybettik" dedi.

Olayın duyulması üzerine hastaneyi basan Kalkan ailesinin yakınlarını polis güçlükle durdurabildi. Dr. Yüce, polis kıyafeti giydirilerek hastaneden çıkartıldı.

Soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı, Narin bebeğin cesedini ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.