Söke'de kızıyla aynı evde yaşayan bir kadın evde ölü bulundu. Bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Melahat Akduman"ın (50) cesedinin bulunmasının ardından, Akduman"ın kızının iş ortağı olduğu bildirilen M.D (31) cinayeti üstlenerek polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Olay Söke"de Cumhuriyet Mahallesi Koçlar Caddesi Bizimkent Yapı Kooperatifi Evleri"nin 1. katında meydana geldi. Eski banka memuresi kızıyla birlikte kalan Melahat Akduman (50) adlı bayan sabah evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. İki yıl öncesine kadar Söke'nin Karina Bölgesinde balık restoranı işleten Melahat Akduman"ın, Söke"de bir banka şubesinde çalışmakta olan Kızı Leyla Akduman"nın işten ayrılmasının ardından restoran işletmeciliğine son verdiği öğrenildi. Cinayette öldürülen Melahat Akduman"ın, kızı Leyla Akduman"ın Söke"de Kurtuluş Caddesi üzerinde açtığı araç yıkama ve temizlik malzemesi satış yerine zaman zaman yardıma gittiği, eşinin yıllar önce öldüğü öğrenildi.
Kızı Leyla Akduman ile sürdürmekte olduğu iş ortaklığında bir süredir anlaşmazlık yaşadığı öğrenilen zanlı M.D"nin sabah 9.30 sıralarında iş ortağı Leyla Akdumanın evine giderek annesi ile yaşadığı tartışma sonrası cinayeti işlemiş olabileceği ileri sürüldü.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın .ok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.