Seren Serengil"in annesi Nevin Teoman damadına ateş püskürdü: Damadım zengin filan değil, beş parasızın teki. Aylık 500 liraya sırtında kumaş taşıyordu, Seren ona 3 bin liralık iş buldu. Kızımın en az 500 bin lirasını yedi, benim kartlarımla kumarda 44 bin lira kaybetti, dolandırıcılıktan dava açıyorum...

Seren Serengil"in annesi Nevin Teoman, damadı Musa Aytun"un “Seren benden para koparmaya çalışıyor” sözlerine büyük tepki gösterdi. VATAN"a konuşan Nevin Teoman, damadının işsiz, parasız ve kumarbaz olduğunu belirterek şunları söyledi:

* Trafik kazası geçirip 3 ay hastanede yattım. Bu dönemde bütün kredi kartlarımı, Seren"e verdim. Musa kartların numaralarını Seren"e fark ettirmeden alıp, internette kumar oynamış. Kartımdan 44 bin TL kullanmış. Sonra bankadan beni arıyorlar "Kartınızla kumar oynanıyor haberiniz var mı?" diyorlar. Eşinin kartlarını kullanabilir ancak benim kartımı izinsiz kullanması dolandırıcılığa girer. O dönem dava açacaktım ancak Seren "İntihar ederim" diye ayaklarıma kapanıp çok yalvardı.

* Soruyorum, Musa"nın babası vergi veriyor mu? Bir iş yeri var mı? Cevap hayır! Musa"nın babası ufak tefek tefecilik yapan, son derece vasat biri. Sadece Etiler"de ve Bodrum"da evi olan bir insan. Seren Musa"yı tanıdığı zaman Karaköy"de bir firmada aylık 500 TL"ye sırtında kumaş taşıyordu.

* Benim kızım paraya tenezzül eden bir insan olmadı. Musa"ya 130 bin dolar verdi onu da alamadı. Musa bir de kızımın Çengelköy"deki 2 milyon dolarlık evini internet üzerinden ilan verip satışa çıkarıyor.
Seren Serengil Kimdir? tıklayın
Bir de Seren"in üzerine Sapanca"da 4,5 dönüm arsa almıştım. Seren arsayı satıp kendine araba almış. Musa"nın kumar borcu için de arabasını satmış. Bunlardan haberim yok.

* Seren"in gelinliğini, Musa"nın damatlığını bile ben aldım, spatlayabilirim. Seren 5 yıl boyunca bizden her şeyi saklamış. Musa ölen çocuğunun mezarını bile araştırmayan bir baba. Kadın parasıyla yaşamış bir zavallı durumunda. Şimdi soruyorum kim kimin parasının peşinde. Seren ondan hiçbir şey beklemedi. Sadece kariyer sahibi olsun diye uğraştı. İnsanlara da Musa"yı zengin olarak gösterdi. Kendi aldığı şeyi bile bana Musa alıyor gibi gösterdi.

* Bir erkeğin parasız olması suç değil, karaktersiz olup kadın parası yemesi suç. Kızım Musa"ya 5 yılda 500 bin TL"dan fazla harcamıştır. Benim Seren"in toruna yetecek kadar param var. Kızım gitti beş parasız bir oğlan seçti.

"2.5 sene evde oturdu ona ben iş buldum"

Annesi Nevin Teoman"ın açıklamalarını doğrulayan Seren Serengil, “Musa ile internette tanıştım. Parası olmadığını baştan biliyordum. Seren"in şartlarıyla yaşıyor demesinler diye etrafa farklı tanıttım. Biz çıkmaya başladığımızda dış ticarette satış elemanı olarak çalışıyordu. 3 ay sonra kendisi işten çıkmak istedi ama ben de zaten orada sırtında kumaş taşıdığı için çalışmasını istemedim. 2.5 sene hiç çalışmadı, evde oturdu. Simpaş"a gittim. Sahibi Avni bey ev alacağımı sandı. Rica ederek Musa"ya iş istedim. Normalde 1.5 milyar vereceklerken benim kocam diye 3 milyar verdiler” dedi. / vatan