Didim İlçesi'nde yaşayan altı çocuk annesi Nadire Çelik isimli kadının, tekvando sporuna olan düşkünlüğü görenleri hayrete düşürüyor. Çocuklarının dördünü tekvando eğitimi almaya gönderen Çelik, bu sporunun çocuklarının gelişimine önemli bir katkı sağladığını ifade ediyor.
Ev hanımı olan ve altı çocuk annesi olan Nadire Çelik, çocuklarından Merve, Selda, Sare ve Ragıp'ı ilçe merkezinde açılan tekvando kursuna yazdırdığını söyledi. Çocuklarının tekvando eğitimi almalarından büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Çelik, “Ben kendim de tekvando sporunu çok seviyorum ve televizyonlardaki müsabakaları izliyorum. Benim de imkanlarım olsaydı çocuklarımla beraber tekvando eğitimi görürdüm. Elimden geldiği kadar çocuklarımın destekleyicisi olacağım” dedi.
Tek isteğinin çocuklarının tekvandoda başarı olması ve Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmesi olduğunu kaydeden Çelik, “Tekvando gençlerin, gençler de Türk tekvandosunun geleceğidir. Çocuklarımdan tek isteğim, Uluslar arası alanda Türk Bayrağını göklere çıkarmaları” diye konuştu.