Kahramanmaraş Özel Beyza İlköğretim Okulu 5'inci sınıfa giden Ömer Salih Küçük ile 1'inci sınıf öğrencisi kardeşi Orhan Sami Küçük, anneleri Teslime Küçük'ün 5 yılda bu yana Pazarcık ilçesi Büyüknacar Köyü'nde sözleşmeli hemşire olarak görev yaptığını belirterek, annelerini haftanın sadece bir günü görebildiklerini söyledi.

Babasının Kahramanmaraş'ta muhasebeci olarak çalıştığını ve eş durumundan annelerinin tayinini beklediklerini ifade eden Ömer Salih Küçük, AA muhabirine şunları anlattı:

'Annem, şehre 63 kilometre uzaklıkta hemşire olarak çalışıyor. Eve de haftada bir gün gelebildiği için onu sadece haftada bir gün görebiliyoruz. Babamız, bize hem annelik hem babalık yapıyor. Son 5 yılda büyük sıkıntılar çektik. Son çare olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e mektup yazmaya karar verdik.

Umarım Cumhurbaşkanımız mektubumuzu okur ve bize yardımcı olur. Kendisinin bu tür konularda ne kadar hassas olduğunu televizyonlardan izliyoruz. Biz sadece ailemizle bir arada yaşamak istiyoruz.'

Küçük, yazdığı mektuba kendisinin ve kardeşinin fotoğrafını da eklediğini, ayrıca Cumhurbaşkanı Gül'ü, 12 Şubat Kahramanmaraş'ın Kurtuluş Bayramı'na da davet ettiğini ifade etti./yeni şafak