Dudakları aynı
Angelina Jolie'nin üç yaşındaki kızı Shiloh, bu haliyle annesinin çocukluk yıllarındaki görüntüsünün bir kopyası gibi. Shiloh'nun dudakları Jolie'ye çok benziyor. Angelına Jolie'nin üç yaşındaki kızı Shiloh, bu haliyle annesinin çocukluk yıllarındaki görüntüsünün bir kopyası gibi. Shiloh'nun dudakları Jolie'ye çok benziyor.

Gülüşü annesinden
Victoria Beckham'ın 4 yaşındaki oğlu Cruz; burnu, gözleri ve dudaklarıyla her şeyini annesinden almışa benziyor. David Beckham da "Onun yüzü aynı Victoria" diyerek bu benzerliği onaylıyor.

Dişlere dikkat!
Jennifer Garner'ın üç yaşındaki kızı Violet ile annesinin aynı yıllarda çekilmiş fotoğrafını ayırt etmek neredeyse imkansız. Her ikisinin de özellikle dişleri birbirinin aynısı.

Sesi babası yüzü annesi
Kate Hudson, beş yaşındaki oğlu Ryder'ın harika bir sesi olduğunu söylüyor ve ekliyor: Babası bir rock yıldızı olduğu için sesi ona ama yüzü de aynı çocukluk halime benziyor.

Max J.LO'nun ikizi gibi
Jennifer Lopez'in ikiz bebeklerinden erkek olanı aynı annesi. Güzel şarkıcı, oğlunun kafası ve dudaklarını kendisine benzetiyor.

Annesinin miniği
Salma Hayek'in kızı Valentina minik kalkık burnu ve iri gözleriyle annesini andırıyor. Hayek, "Hayalim hep bir kızım olmasıydı" diyor.