Didim'de bir grup öğrenci annelerine olan sevgilerini diktikleri fidanlarda ölümsüzleştirdi. Didim Belediyesi'nin katkılarıyla dün kutlanan “Anneler Günü” etkinlikleri kapsamında, bugün fidan dikimi gerçekleştirildi.
Didim Belediyesi tarafından organize edilen “Annen İçin Bir Ağaçta Sen Dik” kampanyasına büyük ilgi gösteren minikler, anne sevgisini farklı bir şekilde ifade etme imkanı buldu. Didim-Akbük karayolu üzerinde bulunan arazide gerçekleştirilen etkinlikte annelerine olan sevgisini göstermek için bir araya gelen miniklere, büyükleri ve eşlerine jest yapmak isteyen beyler de katıldı. Etkinlikte minikleri yalnız bırakmayan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, annesi adına fidan dikimi gerçekleştirerek tüm annelerin anneler günün kutladı.
Didim Belediyesi olarak “Anneler Günü'nün” bir günle sınırlı kalmaması için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, dikilen her fidanla annelerin adarının ölümsüzleştiğini söyledi. Didim Belediyesi olarak böyle bir etkinliğe destek verdikleri için mutlu olduklarını belirten Kamacı, “Annelerimiz karşılıksız özverinin simgesidir. Annelerimizin yeri dünyada hiçbir değerle karşılaştırılamaz ve yerleri asla doldurulamaz. Bugün bizler burada Annelerimize olan sevgimizi ağaç dikerek ölümsüzleştirmek istedik. Tüm emektar annelerimizin 'Anneler Günü' kutlu olsun" dedi.