Edinilen bilgiye göre; Aydın genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışmalar yürüten Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son dönemde Aydın merkeze bağlı Umurlu beldesindeki faaliyetlerine hız verdi. Farkı zamanlarda yapılan 5 ayrı yakalama olaylarında uyuşturucu madde kullanırken yakalanan 10 kişi, uyuşturucu maddeyi Umurlu’da ikamet eden Nurgül S. (64) ve oğlu K.S’den (30) temin ettiklerini ifade etti. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda toplam 11 gram içime hazır hale getirilmiş kubar esrar maddesi ele geçirildi.

MERDİVENLERDEN POLİS YARDIMIYLA İNDİ

Uyuşturucu kullanırken yakalanan kişilerin ifadeleri ve teşhisi üzerine fişek diye tabir edilen içime hazır uyuşturucu maddeyi sattıkları iddia edilen anne ve oğlu gözaltına alındı. Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan anne Nurgül S. ve oğlu K.S. ifadelerinin tamamlanmasının ardından Aydın Adliyesi’ne sevk edildi.
Emniyet müdürlüğü binasının merdivenlerinden bayan bir polis memurunun yardımıyla ine bilen yaşlı kadın, uyuşturucu sattığı yönündeki iddiaları yalanladı. Polise kendisinin adını vererek teşhis eden kişilere beddua eden Nurgül S., gazetecilerin “Niye uyuşturucu satıyorsunuz” sorusuna, “Ben bir şey satmadım. Ben bir şey satmadım. Sattı diyenlerin Allah canını alsın” diye cevap verdi. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu...