Bir eve atılan molotof kokteylinin yol açtığı yangında anne ve 2 çocuğu alevler arasında mahsur kaldı. Anne ve çocuklarını yangından son anda polisler kurtardı.

Bir grup bölücü terör örgütü yandaşı Seyhan ilçesinin Ova Mahallesi'nde lastikler yakıp, bazı sokakları trafiğe kapatmaya kalkıştı. Bunun üzerine olaylara çevik kuvvet müdahale etti.
Bölücü örgüt yandaşlarının hedefinde hem polis hem masum insanlar vardı. Atılan molotof kokteyllerinden bir ev alev aldı.
Güvenlik güçleri,durumu itfaiyeye bildirdi. Toplumsal olaylara müdahale aracıyla yangına müdahale edildi. Polisler bu sırada bir anne ile 2 çocuğunu alevler arasında mahsur kaldığını fark etti.
Canlarını hiçe sayan polisler alevlerin arasına dalarak terör örgütü yandaşlarının yakmaya çalıştığı anne ve 2 çocuğunu kurtardı.
Polisler anne ve çocuklarını kurtarmaya çalışırken bölücü örgüt üyeleri taşlarla, molotof kokteyleriyle eve saldırmaya devam etti
Polisin terör örgütü yandaşlarını dağıtmasının ardından itfaiye çıkan yangını söndürdü. Anne ve 2 çocuğu yara almadan kurtulurken ev kullanılamaz hale geldi.