ISPARTA"da Gönenspor ile Şarkikaraağaç Belediyespor arasındaki amatör maçta kavga çıktı.

Futbolculardan Mehmet Özel'in annesi Zübeyde Özel de oğlunu izlemeye geldiği tribünden kavgayı görünce dayanamayıp tel örgülerden sahaya atladı, rakip oyuncuların üzerine yürüdü. Polisin müdahale ettiği olaylar güçlükle yatıştırılabildi.

Olay, geçen hafta sonu Isparta 1'inci Amatör Futbol Ligi"nde top koşturan Gönenspor ile Şarkikaraağa Belediyespor arasında oynanan müsabakada meydana geldi. Süper Amatör Lig için mücadele eden Gönenspor ile Şarkikarağaç Belediyespor, pazar günü Gönen"de karşı karşıya geldi. Mutlak galibiyet hedefleyen ve son 2 haftaya girilirken puan kaybına tahammülü olmayan 2 takımın oyuncuları, 3- 3 berabere biten maç sonunda tekme tokat birbirine girdi.

OĞLUNU KURTARMAK İÇİN SAHAYA GİRDİ

Gönenspor"un genç oyuncularından "Şifo" lakaplı Mehmet Özel ile Şarkikarağaaç Belediyespor oyuncuları arasındaki kavgayı tribünden izleyen Zübeyde Özel, sahadaki oğluna yardım etmek için tel örgülerden atladı. Yakınları da Zübeyde Özel"in ardından sahaya girip rakip oyunculara tepki gösterdi. Polis, olayları yatıştırmakta güçlük çekti. Arbedede her iki takımın oyuncuları da yaralandı. Polis kalabalığı dağıtmak için zaman zaman cop kullandı. Sahadaki oyuncular, saha dışında da taraftarlar arasında çıkan olayları, Gönen Belediye Başkanı Özcan Kesmen ve yöneticiler güçlükle yatıştırdı.

Gönenspor ile Şarkikaraağaç Belediyespor, Süper Amatör Küme'ye kalmak için 10 takımın bulunduğu ve Emrespor"un birinciliği garantilediği grupta ikinci olma mücadelesi veriyor.


HÜRRİYET