Uşak'ın Ulubey İlçesi'nde arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra evine gelen 17 yaşındaki lise öğrencisi V.G.'nin çıtan tartışma sonucu bıçakladığı anne 39 yaşındaki Safiye G. öldü, baba 40 yaşındaki Süleyman G. ise ağır yaralandı. V.G. olaydan sonra sığındığı yakınlarının evinde yakalandı.

Olay, bugün sabaha karşı meydana geldi. Lise Öğrencisi V.G., arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra geç saatlerde evine geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle ve aldığı alkolün de etkisiyle anne ve babasının yatak odasına giren liseli genç dehşet saçtı. Anne ve babasını uyurken bıçaklayan V.G., daha sonra evden kaçtı.

Kısa süre sonra bir yakınının evine sığınan V.G., “Annemle babama bir şey oldu lütfen gidip bakın” dedi. Bunun üzerine G. çiftinin evine giden yakınları Safiye G.'yi kan gölüne dönmüş yatak odasında ölü olarak, eşi Süleyman G.'yi ise yaralı olarak buldu. Saldırı sırasında uyuduğu bildirilen ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki kız çocuklarının ise olaydan etkisiyle şoka girdiği öğrenildi.

Evde korkunç manzarayla karşılaşan aile yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Jandarmanın bilgi vermesi üzerine eve giden polis yaptığı incelemenin ardından V.G.'yi gözaltına aldı.

Yaralanan ve durumu ağır olmadığı bildirilen Süleyman G., Ulubey Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Polisteki sorgusunda şuçunu itiraf eden liseli V.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Oğlunun bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden anne Safiye G. ise bugün Ulubey İlçesi'nde toprağa verildi.


HÜRRİYET