Kimi ilk kez anne olacak, kimi bu kutsal görevi bir kez daha yerine getirecek. Haftasonu dergisi, şu an hamile olan ünlü kadınları derledi.

Selin Toktay: Üç sene önce ünlü işadamı Ali Rıza Özderici ile sürpriz şekilde evlenen Selin Toktay, podyumlardan elini eteğini çekerek evinin kadını oldu. Çok geçmeden de hamile kaldı. Toktay, 4 Ocak 2008'de Kanada'da bir erkek çocuğu doğurdu. Eski manken, bir yıl sonra yeniden hamile olduğunu açıkladı.

Gül Gölge: Bundan iki yıl önce Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ile evlenen sunucu Gül Gölge, bir yıl sonra çocukları olacağını müjdeledi. Mart ayında yeniden hamile olduğunu açıklayan Gölge, ikinci çocuğunu kucağına almak için sabırsızlanıyor.

Çağla Şikel: Geçtiğimiz yaz şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen Çağla Şikel, her fırsatta çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor. Tam hayali gerçekleşecek derken Şikel bir aylık çocuklarını düşürdüğünü açıkladı. Fakat bu üzücü haberden bir kaç ay sonra Şikel, yeniden hamile olduğunu söyledi.

Deniz Akkaya: Manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz mayıs ayında 1.5 aylık hamile olduğunu açıklayarak herkesi şaşırttı. O dönem Akkaya, "Efe ile ayrıldık ama bebeği doğuracağım" demişti.

Şirin Ediger: Ünlü şovmen Okan Bayülgen'le geçtiğimiz aralık ayında nikah masasına oturan reklamcı Şirin Ediger, evlendiğinde altı haftalık hamileydi. Çiftin 'İstanbul' ismini verecekleri kızları, iki ay sonra dünyaya gelecek.

Belçim Erdoğan: Yılmaz Erdoğan ile 2006 yılının Ağustos ayında evlenen Belçim Erdoğan, ilk kez anne olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Güner Özkul: Türk Sineması'nın efsane ismi Münir Özkul'un kızı olarak tanınan sunucu ve oyuncu Güner Özkul da hamile olan ünlüler arasında yer alıyor. Mayıs ayında 4.5 aylık hamile olduğunu açıklayan Özkul'un sperm bankasına başvurduğu ortaya çıkmıştı.