Özel Ü.Naci Akdoğan Koleji ilköğretim okulu 5/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Fatma Erdinç, Rehber öğretmenleri Mehmet Yörük ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Seçil Ünal ile birlikte Kuşadası Özürlüler Derneği'ni ziyaret etti. Dernekteki arkadaşlarına hediyeler götürerek paylaşmayı öğrenen öğrenciler, gelecek hayatlarında karşılaşacakları zorluklara nasıl çözüm bulmaları gerektiği konusunda da bilgi sahibi oldular.
Ziyarete gelen öğrenciler, kendilerini büyük bir sevgiyle karşılayan dernek yöneticileri ve özürlü öğrenciler ile birlikte müzik eşliğinde dans edip, yapboz oynadılar ve sohbet ederek duygu dolu güzel dakikalar geçirdi.
Bu ziyaretin asıl amacının paylaşmayı öğrenmek ve gelecek hayatlarında karşılaşacakları zorluklarla nasıl çözüm bulmaları gerektiği konusunda bilgilenmeleri olduğunu belirten Kuşadası Özel Ü.Naci Akdoğan Koleji Halkla İlişkiler Koordinatörü Seçil Ünal, ziyaret sırasında çok güzel ve duygu dolu dakikalar geçirdiklerini belirterek, bu tür gezilerin sık sık tekrarlanacağını ifade etti.