Yıldırım'a anjiyo yapılmasının planlandığı, ancak bunun hangi hastanede ve hangi doktorlar tarafından yapılacağı konusunda tartışma yaşandığı öğrenildi. Yıldırım'ın anjiyonun halen bulunduğu hastanede yapılmasına karşı çıkıp reddettiği bunun yerine sevk istediği belirtiliyor.

Sol kolunda uyuşma şikayetiyle dün akşam saatlerinde Hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu belirsizliğini koruyor. İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde müşahade altına alınan Yıldırım'la ilgili Enstitü Müdürlüğü açıklama yapmaktan kaçınıyor.

ÖZEL DOKTORU HASTANEYE GELDİ İDDİASI

Ancak hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, daha önce anjiyo olan ve tıkanan iki damarına stent takılan Yıldırım'ın yeniden anjiyo olması gerektiği belirtiliyor. Yine bir başka bilgiye göre doktorların anjiyo yapılması yönünde görüş bildirmesi üzerine Yıldırım'ın özel doktorunun Enstitü'ye gelerek bu işlemin daha donanımlı bir hastanede yapılmasını istediği ve bu konuda Enstitü'deki doktorlarla tartıştığı öğrenildi.

SEVK TARTIŞMASI

Yıldırım'ın özel doktorunun sevk konusundaki ısrarına rağmen enstitüdeki doktorların bu işlemin kendi bünyelerinde de yapılabileceğini söyledikleri edinilen bilgiler arasında. Yine doktorların Yıldırım'ın özel doktorunun sevk konusundaki ısranının şimdilik geri çevrildiği de bildiriliyor. Bu arada, Enstüti'nün 3. katında özel bir odada müşahade altında tutulan Yıldırım'ın kapısında iki polis bekliyor.