Anında kuruyan mayo sayesinde bundan böyle sürekli değiştirmek yerine günü tek mayoyla geçirmek mümkün!

Islak mayonun sağlık açısından ne kadar zararlı olduğunu çoğu kadın bilir. O yüzden birçoğu gün boyu ıslak bir mayoyla dolaşmanın hastalığa davetiye çıkardığı bilinciyle çeşit çeşit bikini ve mayolarını yanında getirerek kendilerince bir tür önlem alır. Ta ki bugüne kadar...

Artık mayo değiştirme devri kapanıyor. Tek mayoyla günü geçirmek elinizde, üstelik hiç ıslaklık hissetmeden, tamamiyle kuru. Anında kuruyan mayo, havuzda veya denizde tercihini mayodan yana yapan kadınlar için büyük bir devrim!

The Sun Dry Swimsuit markası, laboratuar ortamında özel bir kumaştan ürettikleri nontoksik malzeme sayesinde suyu kolayca emen bir mayo geliştirdi. Kumaşın içinde bulunan bariyerler sayesinde su kolaylıkla emiliyor ve böylece vücuda ulaşması engelleniyor.

Kumaşta yer alan katmanlar sayesinde de mayo birkaç dakika içinde kuruyor ve hiç ıslak kalmıyor. Hem yetişkinler hem de çocuklar için tasarlanan ve havuzlarda yoğun miktarda bulunan klora karşı dayanıklı olan (klor geçirmez) mayo, www. solestrom.com internet sitesinden 20 ile 60 pound'a satışa çıkarılıyor.

Mayonun dışında yine aynı özellikleri olan bikini ve erkekler için şort mayıolar da mevcut.

GAZETEPORT