Osman Yozgatlı Mahallesi'nin taleplerini göreve gelir gelmez gerçekleştireceğinin sözünü veren Mustafa Ancın, "Teleferik yapacaklarına otopark sorununu niye çözmüyorsunuz? Bakın AK Parti'nin ak kadrolarını göreve getirin ve ondan sonra görün hizmet nasıl oluyormuş" dedi.
Mahalle sakinlerinden 5 bin oy isteyen Ancın, "Siz bana 5 bin oy verin ben size daha fazlasını geri vereyim. Taziye evinden, halı sahaya, çöplerinizin düzenli alınmasından imar sorunlarınıza kadar pek çok konuda nasıl iş üretildiğini hep birlikte tanık olacağız. Aydın bizim dönemimizde inşaat cenneti görünümüne bürünecek. Çünkü kentsel dönüşümleri uygulamaya başlayacağız. Böylece işsizlik sorununa da çözüm getirilmiş olacak" diye konuştu.
Aydın'ın işini Aydın'da yaşayan ve üretenlerin yapacağını dile getiren Ancın, şunları söyledi: "Yaptığımız ihalelerin hesabını kuruş kuruş vereceğiz. Kimseden saklayacağımız bir şey yok çok şükür. Aydın'daki insanımızın öncelikleri bizim için daha mühimdir. Bir yetimin ahı toprağa düşmemeli. O zaman o toprak kirlenir ve önce beni sonra da sizi boğar"
Aydın'da yapılanların göstermelik olduğunu iddia eden Ancın, şöyle konuştu: “TOKİ'deydim. Oradaki çocuk parklarını gördüm. Çocuklarımızın oyun parklarında gölet oluşmuş. Ama biz işimizi düzgün yapacağız göreceksiniz. Lütfen oy avcılığı yapmaya gelenlerle, hizmet üretecek olanları ayırın. Göreve geldiğimizde önce Aydın için rotayı çizeceğiz. Aydın nereye gidecek buna bakacağız. Aydın nasıl kalkınacaksa bunun için çalışacağız. İnanın bana 5 yıllık süreçte 5 defa Aydın'a Başbakanımızı getireceğiz"
Büyük ilgi gören ve konuşması sık sık alkışlarla kesilen Mustafa Ancın; daha sonra kahvedeki vatandaşların sorularını dinleyerek, çözüm planlarını anlattı.