Yerel seçimlere sayılı günler kala Aydın"da belediye başkan aday adayları çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmalarına daha erken başlayan ve aday enflasyonu yaşanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)"de aday adaylığını açıklayan isimlerden iş adamı ve Aydın Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ancın, Aydınlı işadamları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) üyesi işadamları ile eşli düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Mustafa Ancın, işadamları ile görüş alışverişinde bulundu. Aymendo tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine ASİAD Başkanı Çetin Dokuzlu"nun yanı sıra işadamları ve ASİAD yönetimi de katıldı. Aydınlı işadamları olarak Aydın"ın sorunlarını bilen ve Aydın"da birlik ve beraberliği sağlayacak, işadamlarının önünü açıp istihdam sağlayacak kişilerin adaylığını açıklamasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden ASİAD Başkanı Çetin Dokuzlu, “Osmanlı döneminde ülke gelirinin en önemli bölümünü sağlayan Aydın vilayetinin şu anda içine düştüğü durum işadamlarını da üzmektedir. ASİAD olarak Aydın"ı ve Aydınlı işadamlarının önünün açılması en büyük arzumuzdur. Belediye başkan adaylarımızdan Sayın Mustafa Ancın da içimizden biri ve Aydın"ın sorunlarını iyi bilen bir kişidir. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
Aydın"ın hem kentsel hem de ekonomik anlamda gelişmesi bakımından ciddi projelerinin olduğunu kaydeden AK Partili belediye başkan aday adayı Mustafa Ancın, çok iyi bir ekibe sahip olduğunu ve görev verilmesi halinde Aydın"ı en iyi şekilde yöneteceğine inandığını kaydetti.
Gecede ayrıca iftar yemeğinden sonra ASİAD"ın Genel Sekreterliği"ni yürüten Ali Akkurt başarılı çalışmalarından dolayı ASİAD Başkanı Çetin Dokuzlu ve ASİAD Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ancın tarafından ödüllendirildi.