HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN...

AYDINPOST-Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, kahve programlarını sürdürüyor.
Dün akşam da Adnan Menderes ve Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan AK PArti adayı Mustafa Ancın, projelerini anlatarak, sorunları bildiğini ve çözümlerle geldiğini ifade etti.
Konuşmasına toplantısına gösterilen ilgiye teşekkür ederek başlayan AK Parti Adayı Ancın, "29 Mart yerel seçimlerinde sadece oy vermeyeceksiniz. Kentin kaderini oylayacaksınız. O nedenle herkesin sandığa giderek hak edeni onurlandırmasını, hak etmeyenleri de cezalandırmasını istiyorum" dedi.
Kahvedeki vatandaşların sorularını da yanıtlayan Mustafa Ancın, "5 yıldır belediye meclis üyeliği yaptım. Ama gelin bir de bana sorun. Meclise danışılmadan yapılan pek çok icraat var. Üstgeçitler, teleferikler. Dünyanın en kısa teleferiğini yaptılar Aydın'a. Yakışıyor mu hiç? Bugün Aydın Belediyesi'nin trilyonlarca borcu var. Bu kadar borç içindesin ama yine de yapacağından geri kalmıyorsun" diye konuştu.
Projelerin tanıtımını da sinevizyon desteğiyle gerçekleştiren Mustafa Ancın, "Bakın orada kardeş şehirler demişiz. Evet şu anda da kardeş şehir çalışmaları var. Ama sadece karnavallara gitmek amacıyla bu sistem işletiliyor. Dansöz oynatıyorlar. Böyle organizasyonlara bizler katılmadık. Yarın biz göreve geldiğimizde durum daha farklı olacak. Gittiğimiz kardeş şehirden bir avuç toprakla geri dönüp geleceğiz hepiniz göreceksiniz" dedi.

İŞ İMKANLARI SAĞLANACAK
Meslek edindirme programlarıyla Aydın'da özellikle kadınlara iş imkanlarının sağlanacağının altını çizen Mustafa Ancın, "Gençlerimiz için de teknik programlar sözkonusu olacak. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak hocalarımıza emanet edeceğiz. Alacakları eğitimlerle mesleklerinde zirveye çıkacaklar. AB fonlarından istifade etmeleri için proje geliştireceğiz" diye konuştu.
Engelli vatandaşlara ayrı önem verdiğini dile getiren Ancın, "Hepimiz birer engelli olabiliriz. Ama inanın biz göreve geldiğimizde her şey çok farklı olacak" şeklinde konuştu.