Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir kişi sulama göletinde, ayakları bağlı şekilde ölü bulundu. Ölen kişinin annesinin de 30 yıl önce aynı gölette çuval içinde ölü bulunduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Soylu Köyü'ndeki sulama göleti kıyısında bir erkeğe ait kıyafetleri gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, giysilerin, 2 gündür kayıp olan Şenol Özkan'a (35) ait olabileceğini düşünerek arama yapılması için Tekirdağ Emniyeti Müdürlüğü'nden dalgıç ekip istedi.

Gölette arama yapan dalgıç polisler, çıplak vaziyette ve ayakları telle bağlı şekilde buldukları erkek cesedini kıyıya çıkardı. Cesedin Şenol Özkan'a ait olduğu belirlendi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, yaptığı incelemenin ardından, Şenol Özkan'ın cesedini kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Jandarma ekipleri, gölet çevresinde buldukları giysiler ile tel ve kesici alete el koydu.

ANNESİ DE AYNI GÖLETTE ÇUVAL İÇİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Bu arada, köyde Şenol Özkan hakkında bilgi alan jandarma, ilginç bir benzerliğe rastladı.

Jandarma ekipleri, gölette ayakları telle bağlanmış ve çıplak şekilde ölü olarak bulunan Şenol Özkan'ın annesinin de, 1979 yılında aynı gölette çuval içinde ölü olarak bulunduğunu öğrendi.

Şenol Özkan'ın, 2 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu 45 gün yoğun bakımda kaldığı ve kazadan sonra akli dengesini yitirdiğini ileri süren köylüler, Özkan'ın 2 gün önce ortadan kaybolması üzerine, jandarmaya ''kayıp'' ihbarında bulunduklarını söyledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABER 7