KULÜBÜMLE ANLAŞILIRSA TEKLİFLERE AÇIĞIM; ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNAMAK BENİ HEYECANLANDIRIR
 
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Amrabat, “Ben çok hırslıyım ve iyi yerlere gelmek istiyorum. Elbette ki büyük kulüplerden gelecek tekliflere açığım. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir kulüpten gelecek teklif beni heyecanlandırır; ancak bana talip olan kulüpler, her şeyden önce Kayserispor’la görüşmelidir. Kulübüme saygı duyuyorum. Kayserispor’da mutluyum. Teknik direktör, taraftar ve yönetimin güvenini kazandım. Dolayısıyla bu konularda kulübün vereceği karar belirleyici olur” dedi.
 
GALATASARAY’DAN TEKLİF ALDI MI? SEZONSONUNDA SÜPRİZ OLUR MU?
 
Fas asıllı Hollandalı futbolcu, “Geçen yaz Galatasaray’ın seninle ilgili bilgi aldığını öğrendik. Bir transfer görüşmesi oldu mu?” şeklindeki soruya, “Benimle kontak kurulmadı. Temaslar ne şekilde oldu, bilmiyorum. Ancak her şeyden önce kulüplerin transfer konusunda anlaşması gerekir; bu olursa ben elbette tekliflere açığım. Şu anda Kayserispor’un başarısına odaklandım; ancak sezon sonunda ne olur bilemeyiz. Futbolda her şey mümkündür” diye konuştu.
 
BÜYÜK KULÜPLERİN İLGİLENMESİ NORMAL
 
Başarılı futbolcu, “İyi futbol oynadığınız dönemlerde diğer kulüplerin sizinle ilgilenmesi normal. Ben sahada en iyisini yapıyorum. Bu performansım beni nereye götürecek. Bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.
 
GALATASARAY ÇOK İYİ BİR TAKIM; KOMPAKT OYNUYORLAR
 
Galatasaray’ın maçının ikinci yarısında sonuç almayı hak ettiklerini düşündüğünü ifade eden Amrabat, “İyi oynadım, ama maçı kaybettik. Futbol takım oyunudur. Kazanmayı arzuluyorduk. Maçın ikinci yarısında da iyiydik. Fakat Galatasaray çok iyi bir takım, çok kompakt oynuyorlar ve çok iyi bir teknik direktörleri var” şeklinde konuştu.  
 
HEDEF AVRUPA LİGİ’NE KALMAK
 
Kayserispor’da her hafta 90 dakika oynadığını ve çok mutlu olduğunu dile getiren Faslı asıllı Hollandalı futbolcu, “Avrupa Ligi’ne katılmak istiyoruz. Biliyorum zor olacak; ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
 
TÜRK LİGİ ÇOK ZOR
 
Türk Ligi’nin Arupa’daki pek çok ligden daha zor olduğunu belirten Amrabat, “Kesinlikle diğer Avrupa Ligleri’nden zor. Sert oynanıyor ve fiziksel mücadele üst düzeyde” ifadelerini kullandı.
 
ALEX, SELÇUK İNAN VE QUARESMA’YI BEĞENİYORUM
 
24 yaşında olduğunu ve çok tutkulu ve hırslı bir futbolcu olduğunu belirten Nordin Amrabat,, Fenerbhçeli Alex, Emre, Galatasaraylı Selçuk İnan ve Beşiktaşlı Quaresma’yı beğendiğini söyledi.