AYDINPOST HABER SERVİSİ/MURAT UÇKAÇ-İl Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tansel Sarayköylüoğlu, Aydın Amerikan Kültür Koleji ve AKD Kids Anaokulu Müdürü Mustafa Doğan, AKD Kids Anaokulu Müdür Yardımcısı Aynur Yaman Doğan ve okul velileri ile davetliler katıldı.
foto_galeri.gif

AKD Kids Anaokulu’nun minik öğrencilerinin sergilemiş oldukları üstün performans ve sunumlar izleyenlere adeta duygu dolu anlar yaşattı. İstiklal Marşı, 10.Yıl Marşı, Atatürk şarkıları, Çanakkale Draması gibi önemli ve anlamlı sunumlar yaptılar. Minikler ayrıca bale, modern dans, İngilizce koroları ve bir çok drama etkinlikleriyle izleyenleri adeta büyüledi.

Gecenin sonunda Aydın Amerikan Kültür Koleji ve AKD Kids Anaokulu Müdürü Mustafa Doğan tarafından miniklere mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgelerini alan tüm yılın yorgunluğunu kep atarak üzerlerinden attılar.

Veliler ve davetliler ise yaptıkları değerlendirmelerde memnuniyetlerini dile getirip AKD Kids Anaokulu öğretmen ve personeline teşekkürlerini sundular.

AKD Kids Hakkında

Türkiye’nin en yaygın okul öncesi eğitim kurumları zinciri AKD Kids tüm kurumlarında yıllardır bir sınıfta iki öğretmen uygulaması ile 2-6 yaş grubu öğrencilerin anadil düzeylerine yakın İngilizce konuşmalarını sağlıyor. Bu uygulama 2013 yıllarında Harvard Quality tarafından en iyi anaokulu program göstericisi okul öncesi eğitim kurumları seçildi.