K.A., küçük kızın rızasıyla bir kez ilişkiye girdiğini iddia etti. G.Ş. ise, annesinin amcası olan K.A.'dan daha önce hamile kaldığını ve 5 haftalıkken çocuğunu aldırdığını belirtti.

Olay geçen yıl Nisan ayında ortaya çıktı. İlköğretim okulu öğrencisi olan G.Ş, gittiği dershanedeki öğretmenine annesinin amcası olan K.A."nın kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Öğretmen de küçük kızın durumunu ailesine bildirince, şikayet edilen K.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. G.Ş. dedesinin kardeşi olan K.A.'nın 8 yaşından bu yana kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve daha önce 5 haftalıkkan da bir çocuk aldırdığını iddia etti. Soruşturma sırasında G.Ş."nin cep telefonunda iç çamaşırlarıyla çekilmiş kendi fotoğrafları da tesbit edildi.

1"inci Ağır Ceza Mahkemesi"nde cinsel istismar suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan K.A. bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Küçük kız ile bir kere kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini iddia eden K.A., “Oğlumun evinde tamirat yaparken yanıma geldi. Evde kimse yoktu. Benim üzerimde bulunan tulumu çıkardı. Kendisi de soyundu. Beni tahrik etti. Sonra da ilişkiye girdik. Kendisi başkalarıyla da ilişkiye giriyordu” dedi.

Duruşmaya katılmayan G.Ş. ise, soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde annesinin amcası olan ve "Dede" dediği K.A."nın kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek, “Arabasıyla beni dershaneye bırakacaktı. Biraz gittikten sonra başka bir yola saptı. Nereye gittiğimizi sordum. Benzin alacağını söyledi. Ormanlık bir alana gittik. Ellerimi ve ayaklarımı iple bağlayıp bana tecavüz etti. Söylemeyeyim diye ölümle tehdit etti. Bir kaç gün sonrada oğlunun evine götürdü. Orada benimle yine ilişkiye girdi. Fotoğraflarımı çekti. Bu fotoğraflarla da bana şantaj yaptı” dedi. Mahkeme, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. - DHA