Aydın Birinci Amatör Küme Futbol karşılaşmalarının sporcu lisans, vize işlemlerinin son günü olması nedeniyle yöneticiler sağlık kuruluşları, Aydın ASKF ve TÜFAD arasında mekik dokudular. Yöneticilerin lisans işlemleri için gerekli belgeleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Aydın Şubesine teslim ederek hafta sonu oynanacak karşılaşmalara sorunsuz girme planları son güne bırakılınca hem yöneticiler hem de şube çalışanları tatlı bir telaş yaşadı.
140 Amatör takımın yaklaşık 3500 sporcu lisans işlemlerinin yapıldığı Aydın ASKF de mesai gece saat 22.00 ye kadar uzaması dikkat çekti. Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, lig maratonu öncesi hiçbir kulübün lisans sorunu yaşamaması için çaba sarf ettiklerini dile getirerek; “Kulüp yöneticilerimizin kendi iş yoğunluklarından bu tür çalışmaları son günlere bırakılmasından kaynaklanan tatlı bir telaş yaşanmakta. Önemli olan gençlerimizin sahada spor yapabilmeleri. Bizde Aydın ASKF olarak tüm kulüplerimize yardımcı olmayı gayret göstermekteyiz” dedi.
Kıvanç hafta sonu başlayacak amatör küme karşılaşmaları öncesi tüm takımlara başarı dilerken, sakatlıklardan uzak bir sezon temennisinde bulundu.