Ünlü aktörün, filmde başrolü paylaştığı Emilie de Ravin'le samimiyeti aşk yaşadığı söylenen Kristen Stewart'ı kızdıracak gibi!
Vampir Edward'ı canlandırdığı 'Alacakaranlık' filmiyle son ayların en çok konuşulan aktörlerinden Robert Pattinson, bir yandan serinin ikinci filmi 'Yeni Ay'ın diğer yandan da yeni filmi 'Remember Me'nin çekimlerini sürdüyor.

İyi anlaştılar
'Remember Me'de Emilie de Ravin'le başrolü paylaşan ünlü aktör, geçtiğimiz günlerde filmin New York'taki setinde görüntülendi. Lost dizisinde canlandırdığı Claire karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan Ravin'le bir hayli samimi olduğu gözlenen Pattinson, aşk yaşadığı iddia edilen Kristen Stewart'ı kızdıracağa benziyor. 'Alacakaranlık'taki rol arkadaşı Kristen Stewart'la bir süredir birlikte olduğu konuşulan ünlü aktör, Lost'un yıldızı Ravin'le çok iyi anlaşıyor. İkiliyle aynı seti paylaşanlar, Life&Style dergisine konuyla ilgili şunları söylüyor: "Çekimler dışında da birlikte vakit geçirmekten zevk alıyorlar. Set dışında da çok samimiler." Filmde cüretkar sahneleri de olduğu söylenen ikili, çekimlerden fırsat buldukça New York'un gece hayatının tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz aylarda eşi Josh Janowicz'ten boşanan ünlü aktris Emilie de Ravin, Johnny Depp'le birlikte oynadığı 'Halk Düşmanları' filmiyle de adından söz ettiriyor.

Kristen bu aralar keyifsiz!
Robert Pattinson'la 'Alacakaranlık' serisinin ikinci filmi 'Yeni Ay'da da başrolü paylaşan Kristen Stewart, son günlerde çok keyifsiz görünüyor. Bir süredir Pattinson'dan uzak olan genç yıldızın yüzü sürekli asık!

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2009 - Perşembe
Web adresi: /Dunya/2009/07/16/aman_kristen_gormesin_345856406250
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.