AYDINPOST HABER SERVİSİ-Bugünlerde internette çok tehlikeli bir virüs dolaşıyor. Pkk'nın Türkiye ve Avrupa ülkelerinde eğitim almaları için maddi destekte bulunan bir grup Kürt hackerın geliştirdiği iddia edilen bir virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor!

Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size "Terörü Lanetliyoruz. Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz" konulu bir mail gelirse sakın açmayın.

Çünkü içinde bulunan .pps (Powerpoint) sunusu
olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler
ve yazılar çıkıyor.

En sonunda ise bunun PKK tarafından yapıldığını
ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı Kürdistan yanlısı bir resimle (bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bütün sisteminizin
çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor.

Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize [email protected] eklenmek isterse sakın kabul etmeyin.
Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların eline geçiyor.

Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza
yolluyor.