Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, 2011 yılında altyapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini bildirdi.
Karaoğlu, belediye başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında, 2011 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
İlçede öncelikle altyapı sorununun gidererek, ''yağmur suyu'' sorununu önlenmeyi amaçladıklarını ifade eden Karaoğlu, ''2011 yılında altyapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Yapacağımız çalışmalarla öncelikli olarak Efeler ve Hisar mahalleleri ile Avcılar Çukuru mevkisindeki yağmur suyu sorununun önüne geçmeliyiz. Bunlarla ilgili çalışmalara başladık. Eski adliye binasının bulunduğu kavşak ile Cumhuriyet Caddesi kısmındaki yağmur suyunun önlenmesi için ihale yapıldı'' dedi.
Karaoğlu, ''Kent Meydanı Projesi''nde de hukuki süreçlerin tamamlanmasını beklediklerini, ''Kültür Merkezi Projesi'' çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.
Altınkum'un yeni bir yapıya kavuşturulması için de İzmir Ekonomi Üniversitesi ile çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Karaoğlu, üniversitenin proje önerilerini sunduğunu bildirdi.
Karaoğlu, Altınkum'u yeni bir görüntüye kavuşturmayı hedefleyen önerinin değerlendirme aşamasında olduğunu dile getirerek, ''Eğer öneriyi kabul edersek, hemen çalışmalara başlanacak'' dedi.