Kaymakam Esen, Başsavcı Dağlı ve Emniyet Müdürü Zeybek"i ziyaret eden Başkan Altungün, seçimler sırasında gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek, Kuşadası"nın sorunlarının çözümü için işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, ilk ziyaretini Adliye binasına yaptı. Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı"yı makamında ziyaret eden Başkan Altungün, Başsavcı Dağlı ile görüş alışverişinde bulundu. Başsavcı Dağlı ise Başkan Altungün"ü seçimlerdeki başarısı ve belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayarak, görevinde başarılar diledi. Başsavcı Dağlı, “Kuşadası"ndaki seçim sürecini çok yakından takip ettim. Sonucun Kuşadası"na hayırlı olmasını diliyorum. Kuşadası hizmete aç bir şehir. Sayın başkanımızın ve yeni yönetimimizin başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Başkan Altungün de seçim sürecinde gösterilen başarılı çalışmalarından dolayı Başsavcı Dağlı"ya teşekkür ederek, “Seçim boyunca göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Seçim sona erdi. Önemli olan bundan sonrası. Tüm amacımız, ekibimizle ve halkımızla birlikte Kuşadası"na en iyi hizmeti verebilmek. Tek hedefimiz var o da Kuşadası"na kazandırmak” dedi.
Başkan Altungün daha sonra Kaymakamlık binasına giderek, Kaymakam Mustafa Esen ile görüştü. Kaymakamlık makamında gerçekleşen görüşmede Kaymakam Esen, Başkan Altungün"ü kutlayarak, sorunların çözümü, hizmet ve yatırım çalışmaları sırasında her türlü desteği vereceklerini söyledi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Kaymakam Esen"in gösterdiği ilgiye ve desteğe teşekkür ederek, “Kuşadası"nın sorunlarının çözümünde Sayın Kaymakamımız ile birlikte hareket edeceğiz. Kendisi bizlere her türlü desteği veriyor. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Kuşadası"ndaki tüm kurumların hedefi daha iyi bir Kuşadası oluşturmak için işbirliği içerisinde hareket etmektir. Bizler de belediye olarak bu işbirliğine en önemli ve ciddi katkıyı koyacağız” diye konuştu.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, makam ziyaretleri kapsamında Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek"i de makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Zeybek, Başkan Altungün"ü belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ederek, “Bundan sonraki çalışmalarımız işbirliği ve uyum içerisinde geçecek. Kuşadası için Emniyet ve Belediyenin birbirini tamamlayan bir bütündür. Birçok konuda yardımlaşarak Kuşadası"na en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum. Başkanımıza ve tüm Kuşadası halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Altungün de Kuşadası Belediyesi olarak her zaman polis ve jandarmanın yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirterek, uyumlu ve sorunların çözümüne katkı koyan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini kaydetti.