Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. "Hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının öne çıktığı bir mübarek Ramazan Bayramını daha hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Esat Altungün, dostluğun ve kardeşliğin güçlendiği, ulusça toplumsal uzlaşmanın sağlandığı, savaşların ve afetlerin geleceğe yönelik umutlarımızı gölgeleyemediği, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramları birlikte yaşamayı dilediğini belirtti.
Altungün, bayram mesajında ayrıca şunları söyledi: "Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, bireysel sevinçlerin ortak mutluluğa dönüştüğü kutsal bir Ramazan Bayramını daha kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Ülkemiz önemli bir virajdan geçiyor. Ayrılık yaratarak aramıza nifak tohumları sokmak isteyenlere hep birlikte karşı çıkalım. Türkiye'nin yarınlarının aydınlık olduğuna yürekten inanıyorum. Kutsal değerlerimizin istismar edilmediği bayramlarda buluşmak dileğiyle,
ulusumuzun ve tüm insanlığın Ramazan Bayramını kutluyor sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."