Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, Sultanhisar AK Parti ilçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.
AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı İbrahim Ulusal ve yönetim üyelerinin tamamının bulunduğu toplantıda AK Parti Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, siyasette yapmak istediklerini anlattı.
Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cengiz Altıntaş yaptığı konuşmada, Haziran ayındaki seçimlerde Ak Parti'nin Aydın'dan en fazla vekil çıkartacağına inandığını söyledi.

Parti teşkilatlarıyla sürekli temasta olduğunu belirten Cengiz Altıntaş,"Haziran ayında yapılacak olan seçimler için teşkilatlardan gelen istek üzerine adaylığımı açıkladım. Gösterdiğiniz teveccühe yürekten teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Türkiye'nin Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Aydın'ı Ankara'da temsil etmek istiyorum. Bugüne kadar eğitim sektöründe hep aktif rol almıştım. Şimdi enerjimi Aydınlılara hizmet etmekte kullanmak istiyorum" dedi.
Hiçbir kimseyi ayırt etmeden herkesle her zaman görüşeceğini ve ulaşılabilir bir siyasetçi olacağını ifade eden Cengiz Altıntaş "Öncelikle parti içi temayül yoklama yapılacak. Teşkilat içindeki yoklama öncesinde de siz değerli partililerle biraraya gelmeye gayret gösteriyorum. Amacım AK Parti'nin kurumsal kimliğine ve oy yüzdesine katkı sağlamaktır. Şu ana kadar gösterilen destekler memnuniyet verici boyuttadır" diye konuştu.
Altıntaş, AK Parti Sultanhisar teşkilatı üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından teşkilattan ayrıldı.