Tamer Karadağlı, Altın Portakal Film Festivali için gittiği Antalya'da, geçen yılın Formula1 kızlarından Pelin Hızal Smines ile görüntülendi.
Sabaha karşı sahile inip içkilerini yudumlayan ikili, Fox TV kamerasının ışığı yanınca paniğe kapıldı.
Son macerada yakalandı
Sanat dünyasının hızlı çapkınlarından Tamer Karadağlı, birkaç ay süren sessizliğin ardından yaşadığı yeni macerada kameralara yakalandı. Karadağlı, Altın Portakal için gittiği Antalya'da, eski Show TV Tanıtım Departmanı çalışanı, aynı zamanda geçen yılın Formula 1 kızlarından olan Pelin Hızal Smines ile görüntülendi.

Gece yarısı plaj romantizmi
Kaldıkları Hillside Su Otel'in diskosunda geç saatlere kadar eğlenen ikili, daha sonra plaja indi. Ellerinde içki bardakları deniz kıyısına gelip kumlara oturan ikili, gece ayazından etkilenmemek için de Karadağlı'nın montuna sığındı. Aynı montun altına girip ısınmaya çalışan ikili, o sırada görüntülendiğinden habersizdi.
Telaştan içkiyi üstüne döktü
Bol kahkahalı bir sohbetin sonunda yerlerinden kalkan Karadağlı ile Smines, gazetecileri fark edince paniğe kapıldı. Smines deri ceketle yüzünü kapatmaya çalışırken, Karadağlı telaştan elindeki viskiyi üzerine döktü. İkilinin bundan 8 sene önce Karadağlı'nın seslendirme yapmak için gittiği Show TV'nin binasında tanıştığı öğrenildi. Smines'in o dönemde Norveçli eşi ile evlendiği de gelen haberler arasında...