Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği İlk Toplantısı Didim Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın İl Özel İdaresi, Didim Belediyesi, Akbük Belediyesi, Denizköy ve Yalıköy Muhtarlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda, Birliğin sekretarya işlemlerini yürüten Didim Belediyesi Meclis Üyesi Salih Bankoğlu Birlik Başkanlığı görevine oybirliği ile seçildi. Birlik encümen üyeliklerine de Didim Belediyesi Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, İl Genel Meclis üyesi Cahit Kaya, Didim Turizm Derneği Üyesi Yusuf Mutlu, Akbük Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Demirbaş seçildi.

Didim"in, Turizm merkezi olarak sahip olduğu alanın bütüncül bir anlayışla korunması, geliştirilmesi, tanıtımı, kültür ve turizme ilişkin sosyal, teknik altyapının gerçekleştirilmesi ve işletilmesinin sağlanması amacıyla kurulan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Didim'in geleceği için çok iyi olacağına inandığını belirten Birlik Başkanı Salih Bankoğlu toplantı sonunda Birlik Meclisine teşekkür ederek, kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.

Bankoğlu Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliğinin, benzer birlikler içinde olarak hem Didim Turizmi hem de ülkenin turizminin gelişmesi adına çok başarılı projeleri uygulamaya geçireceğini, bu manada ciddi olarak çalışılacağını ve çalışan, üreten ve hizmet veren bir birlik olarak yoluna devam edeceğini belirtti./iha