Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de, teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdiği için kadro dışı bırakılan milli futbolcu Alpay Özalan, bedelli askerlik görevini yapmak üzere Burdur'daki askeri birliğine teslim oldu.

İstanbul'dan hava yoluyla Antalya'ya gelen Alpay Özalan, babası Mustafa Özalan ile birlikte, Antalya Uluslararası Hava Limanı'ndan kiraladığı bir taksiyle Burdur'a gelerek, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'na teslim oldu.
Burada kendisini bekleyen gazetecilere kısa bir açıklama yapan Alpay Özalan, ''Çok heyecanlıyım gerçekten. Vatani görevimizi yapacağız. Allah herkese nasip etsin'' dedi.

BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK

Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de forma giyen Alpay, teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdiği için kadro dışı bırakılmıştı. Henüz kendisine bir takım bulamayan Alpay 5 bin 112 Avro ödeyerek, 21 gün süreyle askerlik yapacak.

TÜMER'İN ZAMANI AZALDI

Cumartesi gününe kadar birliğine teslim olmak zorunda olan Fenerbahçeli Tümer, Almanya ve Belçika"da kulüp arıyor.

Fenerbahçeli Tümer Metin yol ayrımında.. Yılbaşında kendisine kulüp bulmak için menajeriyle birlikte Almanya"ya giden Sarı-Lacivertli futbolcu, teknik direktörlüğünü Christoph Daum"un yaptığı ve Ümit Özat"ın da formasını giydiği Almanya 2. lig ekiplerinden Köln, Belçika"dan Standart Liege ve bir Rus takımıyla görüşmelerde bulunuyor.

Tümer Metin cumartesi gününe kadar bu kulüplerden biriyle sözleşme imzalamak zorunda. Aksi halde bakaya durumuna düşecek.