Sanık Alpaslan Arslan "Benim Danıştay olayıyla bir ilgim alakam yok. İlle de beni bu olayla ilişkilendirmek istiyorsanız onu bilemem" diye konuştu. Özese’in Ecin’i tanıyıp tanımadığı sorusunu yinelemesi üzerine Arslan "Benim Danıştay olayıyla bir ilgim yok" diye yineledi. Özese’nin "16 Mayıs 2006’daki yemekte Leyla Ecin var mıydı" sorusunu da sanık Arslan aynı şekilde yanıtladı. 
 
‘SİZİN MÜVEKKİLİNİZLE KONUŞMALARINIZI DİNLEMEYE VAKTİMİZ YOK’ 
Duruşmada söz alan Emekli Tuğgeneral tutuklu sanık Veli Küçük’ün kızı ve aynı zamanda avukatı olan Zeynep Küçük, salonda tavandan sarkıtılan mikrofonlardan Balyoz davası sırasında basından haberdar olduklarını belirterek "Müvekkilimle yaptığımız konuşmalar dinleniyor mu? Bir açıklama yapın" dedi. Başkan Özese ise "Bu İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı. Savunma hakkının ihlali diye bir şey söz konusu değil. Duruşmalarda bazen sataşma oluyor, ortalık karışıyor, konuşmalar anlaşılmadığı için tutanaklara geçmiyor. Sizin müvekkilinizle konuşmalarınızı dinlemeye vaktimiz yok" diye konuştu. 
 
DURUŞMA YARINA ERTELENDİ 
Başkan Özese tanık olarak dinlenmeleri kararına karşın duruşmaya gelmeyen Mustafa Çınar Altuntaş, Kemalettin Gülen, Sinan Berberoğlu ve yeniden tanık olarak dinlenmesine karar verilen Engin Bağbars’ın zorla getirilmesine karar verildiğini belirtti. Duruşma yarın saat 09.30’a ertelendi.(dha)