Premier Lig'de hafta sonu oynanan Everton - Liverpool maçında kırmızı kart gören Everton'lı Jack Rodwell'in ceza almayacağı açıklandı. Mücadelede, Türkiye - Almanya maçını da yönetecek olan Martin Atkinson görev almıştı.
 
İngiltere Premier Ligi'nde hafta sonu oynanan Everton - Liverpool mücadelesinde kırmızı kart gören Everton oyuncusu Jack Rodwell'in haksız yere oyundan atıldığı ve ceza almayacağı açıklandı.
 
Mirror'da yer alan habere göre, Merseyside derbisi olarak da adlandırılan Everton - Liverpool karşılaşmasının 23. dakikasında Luiz Suarez'e yaptığı müdahale sonucunda maçın hakemi Martin Atkinson tarafından kırmızı kart ile oyun dışı bırakılan Jack Rodwell'in, bu pozisyonda kırmızı kart görmemesi gerektiği ve ceza almayacağı açıklandı.
 
İngiltere Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Everton'lu oyuncunun yaptığı itirazı kabul ettiklerini ceza almayacağını belirtildi.
 
Öte yandan, Everton - Liverpool maçını yöneten ve Rodwell'i haksız yere oyundan atan hakem Martin Atkinson 7 Ekim Cuma günü oynanacak Türkiye - Almanya maçını yönetecek.