HABER MERKEZİ-İnternet haberciliğinin Aydın'daki markası Aydınpost, yep yeni bir hizmet alanıyla daha okuyucularına hizmet vermeye devam ediyor.
Gayrimenkul sektörüne büyük imkanlar sağlacak olan Aydınpost'un bu hizmeti sayesinde gayrimenkulleriniz kısa sürede alınıp satılabilecek.
Aydınpost Emlak'ın tek amacı, emlak sektöründe yer alan her türlü hizmeti sanal ortamda milyonlara ulaştırmak olacak.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Aydınpost Editörü Erman Çetin, "Aydınpost, kentin aynası olmaya devam ederken hizmet alanlarını da genişletmekte ve geliştirmekte. Ekibimizin yoğun çalışmaları sonrasında herkesin rahatça kullabileceği Aydınpost Emlak'ta satılık ve kiralık daire, bina, yazlık, arsa, konut ve evler, gerek emlakçıdan gerekse sahibinden alıcılara çok hızlı bir şekilde ulaşacak" şeklinde konuştu.
Alıcılara zaman kazandıracak olan Aydınpost Emlak ile kapı kapı dolaşmak zorunda kalmadan konuta ya da işyerinize kavuşabileceksiniz diyen Erman Çetin, "İsterseniz emlak ofislerine tek tıkla ulaşın ya da inşaat firmalarının tüm bilgileri siz de olsun. Emlak sektöründen en güncel haberleri de bulabileceğiniz Aydınpost Emlak sayesinde yorulmadan, zaman kaybetmeden, strese girmeden dilediğiniz gayrimenkule kavuşabileceksiniz" dedi.
Haberleriyle gündeme damga vuran Aydınpost'un video haber sitesi Post TV'den sonra uygulamaya koyacağı emlak hizmetinin gurur verici olduğunu kaydeden Editör Erman Çetin, "Bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Ekibimiz 7 gün 24 saat hem haber ortamında hem de gayrimenkul faaliyetleriyle talepleri karşılayacak. Belirtmek isterim ki, AydınpostEmlak, kentin ve bölgenin en büyük emlak sitesi olarak yayında olacak ve buna göre hizmetlerini yürütecek" diye konuştu.
Çetin, Aydınpost Emlak sayfalarının bu haftadan itibaren yayına başlayacağını da müjdesini verdi.
Detaylı bilgi için; 0256.226 61 64'ü arayabilirsiniz.