Dere yatağına düşen otomobilden yara almadan kurtulan sürücü olay yerinden kaçarken, evrakları eksik olan otomobile polis işlem yapamasın diye kaza yerine gelen arkadaşları traktörle çıkarmaya çalıştı. Polis tarafından çağırılan çekici otomobili düştüğü yerden kurtardı.

Kaza, saat:01.30 sıralarında merkeze bağlı Balıkköy Köyü girişinde meydana geldi. Asker eğlencesine katılan ancak kimliği belirlenemeyen bir kişi, alkollü olarak çalıştığı işyerine ait 09 UB 553 plakalı otomobile binerek Aydın istikametine doğru hareket etti. Hızlı olduğu öğrenilen sürücü, görgü tanıklarının ifadesine göre önüne çıkan iki köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobille birlikte yolun sağında bulunan dere yatağına uçtu. Hasar gören otomobilden yara almadan kendi imkanları ile çıkmayı başaran sürücü, korkarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri otomobili çıkarmak için çekici çağırmak istedi.

POLİSE ZORLUK ÇIKARTTILAR

Bu sırada kazayı duyarak olay yerine gelen bazı vatandaşlar, otomobilin sahibini tanıdıklarını, otomobilin evraklarının eksik olduğunu söyleyerek polisten işlem yapmamasını istedi. Otomobili traktörle çıkarmak isteyen, çekicinin gelmesini istemeyen gurupla, işlem yapmakta kararlı olan polis memurları arasında tartışma yaşandı. Alkollü olan ve kendilerini tehdit eden guruba karşı sabırlı davranan polis memurları, araç sahibinin gelmesini istedi. Otomobilinin eksik evrakları nedeniyle trafikten men edileceğini bilen otomobil sahibi de olay yerine gelmeyince polis, çekici çağırdı. Çekici yardımıyla çıkartılan otomobil trafikten men edilmek üzere otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Cem ULUCAN)

 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

1807aydin01-(2).jpg

1807aydin01-(3).jpg